Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

TBA AKAN BERAKSI LIVE DI ZEPP KL 29 NOV! TEMPAH TIX SEKARANG!


Siaran Akhbar:


Kuala Lumpur: 1 Julai 2024- Trio  popular Indonesia, TBA (dahulu dikenali sebagai Coboy Junior dan kemudian CJR), akan mengadakan konsert sulung mereka di Malaysia di lokasi berprestij Zepp Kuala Lumpur pada 29 November 2024 depan.


Perkara tersebut diumumkan oleh penganjurnya, EVB GROUP menerusi satu kenyataan kepada media. "Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa TBA akan mengadakan konsert eksklusif di Malaysia! Konsert yang dinantikan ini merupakan kali pertama mereka membuat persembahan di Kuala Lumpur dan akan berlangsung pada 29 November 2024, bertempat di Zepp Kuala Lumpur," kata mereka. 


Trio ini ditubuhkan sejak 2011, manakala nama baharu TBA diambil dari gabungan nama anggotanya Teuku Ryzki, Bastian Steel dan Alvaro Maldini, terkenal dengan genre pop dan persembahan bertenaga. 


Semasa dikenali sebagai Coboy Junior, mereka tampil berempat dan membawakan lagu-lagu genre pop serta popular menerusi lagu seperti 'Kamu' (2011), 'Eeaaa' (2012) dan 'Kenapa Mengapa' (2012)EVB GROUP berkata, menerusi konsert yang disokong oleh Konsortium Industri Rakaman Muzik Malaysia (IRAMA) ini, peminat juga akan disajikan dengan persembahan UN1TY dan artis tempatan, Amir Hariz. 


Tiket untuk menonton konsert TBA mula dijual kepada umum bermula pada hari ini, 1 Julai 2024, jam 12 tengah hari dan boleh didapati di evb.ubertickets.asia atau nak lebih mudah klik DI SINI."TBA akan mempersembahkan koleksi lagu-lagu hit serta beberapa lagu baru yang belum pernah didendangkan sebelum ini. 


"Peminat akan dihiburkan dengan persembahan yang memukau, menjadikan malam itu pengalaman yang tidak boleh dilepaskan.

 

"Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan persembahan hebat mereka ini secara langsung! Jumpa anda di sana untuk malam yang penuh dengan muzik dan kenangan indah!," kata wakil daripada EVB Group.#TBA #KonsertTBA #CoboyJunior #CJR #ZeppKL #IRAMA #Unity #AmirHariz #fyp

Tiada ulasan:

Catat Ulasan