Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

PELBAGAI TAWARAN SAMSUNG RAI KEMUNCULAN GALAXY NOTE 5


Bagi mengalu-alukan kedatangan Samsung Galaxy Note5 yang terbaharu, Samsung Malaysia Electronics menawarkan pelbagai tawaran menarik kepada para peminat dan pengguna setianya. Bermula 4 September, Samsung akan mengadakan promosi roadshow Galaxy Note5 di tiga lokasi berikut.

Orange Concourse, Sunway Pyramid, Kuala Lumpur : 4 – 9 September 2015
Concourse Utama, Plaza Gurney, Pulau Pinang        : 4 – 6 September 2015
Tingkat 3, Concourse Sutera Mall, Johor Bahru : 4 – 6 September 2015

Aksesori Percuma Menanti Anda!

Perhatian kepada semua peminat setia Samsung! PERCUMA pek bateri 11,300mAH dan pengecas tanpa wayar bernilai sebanyak RM538* apabila anda membeli Samsung Galaxy Note5 atau Galaxy S6 Edge + di lokasi  roadshow yang ditetapkan.

*Sementara stok masih ada; tertakluk kepada terma dan syarat sepanjang sesi roadshow

Promosi Roadshow:

Samsung menjemput peminatnya ke promosi roadshow Galaxy Note5 di ketiga-tiga lokasi. Jadilah antara pembeli yang bertuah untuk memiliki Golden Ticket dengan membeli Note 5 unit kedua pada separuh harga sahaja.

Orange Concourse, Sunway Pyramid, Kuala Lumpur: (Hanya pada  4 September 2015)
100 pembeli pertama di barisan untuk membeli Galaxy Note5 akan mendapat diskaun 50% untuk belian unit kedua Galaxy Note5.

Concourse Utama, Plaza Gurney, Pulau Pinang: (Hanya pada  4 September 2015)
50 pembeli pertama di barisan untuk membeli Galaxy Note5 akan mendapat diskaun 50% untuk belian unit kedua Galaxy Note5.

Tingkat 3 Concourse, Sutera Mall, Johor Bahru : (Hanya pada  4 September 2015)
50 pembeli pertama di barisan untuk membeli Galaxy Note5 akan mendapat diskaun 50% untuk belian unit kedua Galaxy Note5.

Promosi Tukar-beli

Samsung turut meraikan pengguna Galaxy Note dengan kempen tawaran tukar-beli yang eksklusif. Bermula pada 4 September, peminat setia Samsung boleh menukar telefon pintar mereka kepada Samsung Note5 yang baharu. Mereka hanya perlu bawa telefon pintar mereka ke tiga lokasi roadshow atau kedai pengedar Samsung terdekat yang sah untuk dinilai bagi mendapatkan diskaun ke atas belian Samsung Galaxy Note5 baharu.