Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

FANS 'LIVERPOOL FC' SUDAH BOLEH MEMBELI HOME KIT TERBAHARU DALAM GAYA KLASIK


SIAPA
fans tegar ‘Liverpool’?


Jika ada yang ternanti-nanti apakah reka bentuk dan corak baharu ‘home kit’ Liverpool FC, apa kata berkunjung ke kedai rasmi LFC di Sunway Pyramid.


“Barangan LFC hari ini tersedia secara meluas di 105 kedai kami yang terpilih. Kejayaan ini dapat dicapai, dengan jentera pengedaran dan pemasaran yang luar biasa Al-Ikhsan Sports yang telah kami bina sejak 30 tahun yang lalu,” ujar Vach Pillutla, Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports pada majlis memperkenalkan koleksi terbaharu ‘home kit’ Liverpool FC di kedai LFC, Sunway Pyramid baru-baru ini.


Umpama kit ikonik yang “dilahirkan’” semula Kit Lverpool FC home kit ini memperlihatkan  reka bentuk klasik dalam warna rasmi Liverpool iaitu merah dengan kolar kontras putih dan lilitan lengan yang diilhamkan oleh pemenang Piala FA, skuad Shankly 1973-74.Di bahagian belakang jersi pula, lambang 97 yang diapit nyalaan api terletak  pada leher tengkuk jersi pula adalah lambang bagi  mengenang insiden kejam tentang kanak-kanak, wanita dan lelaki yang terbunuh akibat bencana Hillsborough. 


Manakala, nama dan gaya nombor kelab untuk bahagian belakang baju mengambil inspirasi dari bandar, dengan pandangan kontemporari pada papan tanda jalanan Liverpool yang bersejarah. 


Kedua-dua stadium dan jersi perlawanan mengadaptasi teknologi Dri-FIT Nike untuk membantu kekal sejuk semasa permainan atau sesi latihan.


Selain itu, jersi dicetak dengan dakwat berasaskan air sebagai pilihan yang lebih tepat serta sesuai dipakai untuk pertandingan piala dan perlawanan persahabatan


Penampilan sulung koleksi ini dibuat menerusi perlawanan akhir Anfield pada musim ini, bertemu dengan Aston Villa di tempat sendiri pada 20 Mei lalu.Mengulas mengenai prestasi Liverpool kata Pillutia,’ “Biarpun Liverpool FC mengalami pretasi yang pasang surut pada musim ini, kelab itu masin mempunyai peminat yang luar biasa. Selama bertahun-tahun, melalui Al-lkhsan Sports, www.al-ikhsan.com, Football Republic dan kedai Rasmi LFC di Sunway Pyramid, kami telah cuba membawa pengalaman Anfield kepada peminat yang mungkin tidak dapat pergi dan menikmati pengalaman tersebut secara langsung,”


Kit rumah  LFC tersedia dalam saiz lelaki, wanita dan junior, serta dalam versi perlawanan dan stadium. 


Ini juga termasuk koleksi gaya hidup, jaket lagu kebangsaan, Polo T, bahagian bawah trek, baju leher bulat, topi dan seluar pendek yang akan masuk kemudian di kedai rasmi LFC. 


Harga koleksi ini adalah dari RM89 untuk Tshirt leher bulat (junior) sehingga RM515 untuk jersi autentik.


Selain boleh didapati di kedai rasmi Liverpool FC, Sunway Pyramid, koleksi terbaharu ini boleh ditempah dari kedai Al-Ikhsan Sports terpilin melalul platform e-dagang rasmi, www.al-ikhsan.com untuk pengalaman membeli-belah yang mudah.
#LiverpoolFC #Lfcfamily #LfyMy #PatrikBerger #SunwayPyramid #AlIkhsanSports #Nike #fyp

Tiada ulasan:

Catat Ulasan