Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

GO SHOP TAWAR DISKAUN HEBAT 'CRAZY GRAND SALE'


ADAKAH  anda pelanggan setia di platform beli-belah dalam talian, Go Shop?


Jika anda seperti Kak Fas yang sering membeli produk eksklusif dan mampu milik tetapi tetap berkualiti melalui platform e-dagsng, tentu tidak mahu melepaskan peluang menyaksikan apa kah produk yang boleh dibeli sempena Crazy Grand Sale yang sedang berlangsung di Go Shop sehingga 23 Julai ini ya.


Pelbagai tawaran hebat produk terlaris bermula pada harga serendah RM99 dan potongan sehingga 80% boleh dinikmati apatah lagi lagi setiap pembelian anda akan mendapatkan potongan RM20 untuk pembelian seterusnya.


Lebih menarik, sempena sambutan Hari Raya Aidiladha tidak lama lagi, pelanggan disajikan dengan program Kerlipan AIdiladha pada setiap Isnin hingga Jumaat jam 9 pagi di saluran Astro 120 yang akan bersiaran sehingga 30 Julai ini.Pelanggan juga dapat menikmati pelbagai program baharu yang menampilkan perkakas rumah, peralatan dapur, barangan kesihatan dan banyak lagi menerusi program Pak Nil in the House pada setiap hari Rabu jam 11 pagi hingga 4 Ogos dan Zero to Hero jam 11 ​​pagi pada 15, 18 dan 29 Julai, di saluran Astro 118.


Pendek kata, tepuk dada tanya hati mahu beli apa ya kerana antara senarai produk terlaris di Go Shop yang menggamit anda meliputi:

  • Periuk Tekanan Pintar Primada (Intelligent Pressure Cooker)
  • Penggoreng Udara Nakada 
  • Basikal senaman Ultra Zero eZ 
  • Pembersih Vakum Tanpa Wayar Khind
  • Periuk Shogun Chef Wan 40CM IH 
  • Baju kurti Leanen 


Banyak lagi lah yang ada. 


Apa pun  ikuti rangkaian saluran Go Shop di Astro - Go Shop RUUMA (CH118), Go Shop GAAYA (CH120), CH111 dalam Bahasa Malaysia atau CH303 dalam Bahasa Mandarin, dan saluran MYTV 120. 


Program TV Go Shop juga boleh distrim melalui laman web dan aplikasi mudah alih. 


Untuk maklumat lanjut, layari www.goshop.com.my  atau muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store untuk berbelanja sekarang.


Para pelanggan yang membelanjakan minimum RM150 dalam tempoh kempen boleh menikmati potongan harga RM20 untuk pembelian seterusnya pada bulan Ogos.


Apa tunggu  lagi jom ke Go Shop….seronok kan shopping online tak perlu keluar rumah pada tempoh sukar ini ya tak?
#GoShop #Astro #KerlipanAidiladha #RUUMA #GoShopGaaya #MYTV120 

Tiada ulasan: