Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

SPRITZER LANCAR KEMPEN SEMPENA TAHUN BAHARU 2024!


Siaran media:


KUALA LUMPUR, 14 DISEMBER 2023SPRITZER BERHAD teruja untuk mengumumkan kemunculan produk terbaharu memikat selera, Spritzer Sparkling Lemon pada kempennya “Kelas Tersendiri: Kesegaran Semula Jadi”. 


Acara pembukaan akan berlangsung di jerayawara di Piazza, The Starhill, Bukit Bintang, yang berlangsung dari 13 hingga 26 Disember 2023, antara 10:00 pagi dan 10:00 malam.


Spritzer Sparkling Lemon merupakan lanjutan daripada perisa pertama Spritzer bagi rangkaian air mineral semula jadi berkarbonat oleh syarikat sejak Disember 2022, dengan pelancaran penjenamaan semula pembungkusan baharu di bawah kempen “Kelas Tersendiri”.


Pilihan minuman yang mementingkan kesihatan mempunyai sifar pemanis, sifar kalori, dan secara semula jadi kaya dengan mineral silika.


Minuman itu menggabungkan pati perisa lemon asli dengan air mineral semula jadi yang bersumber dari hutan hujan berusia 130 juta tahun di Taiping, Perak.

 

Duta Spritzer Sparkling, Merqeen yang juga model, pelakon dan penyanyi sememangnya sinonim dengan persembahan cemerlang iaitu Kelas Tersendiri


Meerqeen dan Spritzer Sparkling menggalakkan semua orang untuk berada dalam kelas mereka sendiri pada tahun 2024.


Kemuncak acara itu, "Hajat Tahun Baru yang Berkilauan", memberi para peserta peluang unik untuk merenung tahun 2023 dan menetapkan aspirasi baharu untuk tahun yang akan datang bersama-sama dengan orang tersayang dan rakan-rakan mereka.
Acara itu akan menampilkan botol Spritzer Sparkling Lemon setinggi empat meter yang menakjubkan secara visual dihiasi dengan skrin dan lampu LED untuk dipamerkan oleh pelanggan, serta pokok Krismas elegan yang diterangi dengan tema kelestarian, yang dihasilkan daripada botol hijau Spritzer Sparkling yang tersendiri – kedua-duanya menyediakan latar belakang yang sempurna untuk kenangan yang sesuai dengan Instagram.


Pada Engagement Activity - Momen 1, kongsikan ucapan cinta dan harapan Tahun Baru anda. 


Beritahu rakan anda betapa mereka sangat bermakna kepada anda, beri petunjuk tentang cadangan perkahwinan atau hantarkan mesej gembira kepada dunia. 


Semua keinginan yang muncul pada skrin LED gergasi dilengkapi dengan botol Spritzer Sparkling yang diperibadikan secara unik.Selain Peribadikan Botol Berkilauan Spritzer Anda Sendiri!, peserta boleh menguji kemahiran bertindak balas pantas mereka dengan menyertai permainan "Catch the Falling Lemons", dan menebus minuman percuma yang diperbuat daripada Spritzer Sparkling x Monin, jenama sirap Perancis halal berbilang perisa, pada aktiviti "Main, Tebus Minuman & Santai Percuma".

 

Akhir sekali, peserta boleh melibatkan diri dalam berkongsi detik mereka dengan memuat naik gambar atau video daripada acara Spritzer Sparkling di Instagram, menandai @spritzersparklingmy, untuk peluang menerima hadiah misteri melalui aktiviti "Snap, Tag & Get!" Spritzer.


Manjakan dengan semangat percutian dan aspirasi Tahun Baru di "Hajat Tahun Baru yang Berkilauan" Spritzer


Jangan lepaskan peluang untuk mengalami Spritzer Sparkling Lemon yang unik, pemanis sifar, pewarna sifar, sifar kalori dan Lemon Berkilauan yang kaya dengan silika, menjanjikan keseronokan dengan setiap tegukan yang menyegarkan. 


Jadi kreatif dan campurkan dengan minuman kegemaran anda untuk sentuhan peribadi!


Untuk maklumat lanjut tentang Spritzer Sparkling, layari www.instagram.com/spritzersparklingmy.

Spritzer YouTube: www.youtube.com/@SpritzerGroup

Spritzer Ambassador Meerqeen, Kesegaran Semulajadi: Spritzer Sparkling Lemon! - YouTube: www.youtube.com/watch?v=6J9zp92dYp8

Spritzer Website: www.spritzer.com.my/#SpritzerSparklingLemon #Merqeen #AirMineral #Taiping #KelasTersendiri #fyp

Tiada ulasan:

Catat Ulasan