Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

VIVO V25 PRO UNTUK PENGGUNA SUKA EKSPRESIKAN DIRI


SIAPA
yang selalu suka bertukar telefon bimbit pasti akan teruja dengan siri Vivo V25 yang baharu sahaja di lancarkan akhir Ogos lalu.

Terkini, dilancarkan pula model V25 Pro yang lebih bergaya dan unggul. 


Betapa tidaknya, dengan reka bentuk yang menarik perhatian, Kaca Fluorite AG yang menutupi panel belakang menukar ronanya apabila terdedah kepada cahaya UV, mencerminkan personaliti pengguna yang dinamik. 


Lebih menarik anda bole mereka sendiri desain bagaimana yang anda mahu.. tak percaya… tonton video ini tapi desain Kak Fas tak lah menarik .. sebab nak mencuba je...tu yang gagah lukis gak tapi di sebabkan tak kuat tekan marker pen  tu jadi kelabu sikit bila dah 'print pada belakang telefon  huhu…ok lah kan..hihi..Contoh lagi, edisi Surfing Blue vivo V25 Pro boleh berubah daripada biru langit cerah kepada biru laut dalam.


Dengan ciri fotografi yang unggul, telefon pintar ini direka untuk pengguna yang mengekspresikan diri mereka melalui gambar dan video, dikuasakan oleh perkakas berprestasi tinggi, cekap tenaga, semuanya di dalam rekaan badan yang indah.


Kamera ultra-sensing OIS 64MP peringkat-perdana di bahagian belakang V25 Pro meminimumkan tangkapan kabur dan menyokong masa pendedahan yang lebih panjang, menghasilkan imej dan video yang lebih jelas dan terang walaupun dalam suasana pencahayaan yang malap.


Di bawah penampilannya yang cantik tersembunyi pemproses berkuasa dengan nisbah kecekapan tenaga yang tinggi dan kapasiti yang hebat. 


Ditambah dengan teknologi penyejukan terbaharu dan keupayaan pengecasan pantas, ia menawarkan pengalaman mudah alih yang tahan lama dan lancar dalam pelbagai keadaan.


“vivo V25 Pro membawa ciri-ciri baharu yang inovatif dan berteknologi maju kepada penggunanya sambil bergaya dan mendorong pengguna untuk mencipta, berseronok dan meneroka. Dengan V25 Pro baharu, ia terus menonjolkan konsep siri V dan menyediakan pengguna dengan peralatan dan ciri baharu,” kata Mike Xu, (kanan) Ketua Pegawai Eksekutif vivo Malaysia.Menurut Mike, vivo memahami bahawa pengguna mahukan telefon pintar yang menarik dari segi estetika dan mempunyai ciri-ciri yang sangat baik. 


Dengan vivo V25 Pro, pengguna boleh merakam kenangan terbaik dalam hidup bersama keluarga dan rakan mereka di mana-mana, pada bila-bila masa dengan teknologi kamera intuitif, sambil meluahkan kreativiti dan emosi mereka melalui reka bentuk unik yang berubah warna.


Dilengkapi dengan kamera belakang ultra-sensing OIS 64MP yang menawarkan keupayaan OIS dan EIS, dipertingkatkan serta kamera sudut lebar 8MP, vivo V25 Pro memberikan pengalaman pengimejan yang sangat baik dan membolehkan pengguna menangkap gambar yang berkualiti tinggi dan sangat lebar dengan mudah.vivo V25 Pro menetapkan standard baharu dalam fotografi malam dengan ciri Mod Super Malam yang dinaik taraf, memulihkan warna dan kecerahan imej yang sangat tepu pada waktu malam dengan tepat. 


Ditambah dengan ciri Pemandangan Malam Ekstrem Masa Nyata baharu, pengguna boleh melaraskan tahap pendedahan secara manual apabila mereka melihat imej, meningkatkan lagi kecerahan, kawalan hingar dan butiran foto dalam masa nyata walaupun dalam persekitaran cahaya malap. 


Ini memberi kebebasan kepada pengguna untuk beraksi dengan ciri potret kamera belakang pada waktu malam.


Pengalaman penggambaran video yang mudah dan menyeronokkan dengan bergayavivo V25 Pro mencipta lebih banyak kemungkinan untuk pengguna menangkap dan merakam detik-detik yang riang dan menyeronokkan dengan mudah bersama keluarga, rakan atau haiwan peliharaan pada waktu malam. Ciri Video Malam Super sangat baik dalam mencerahkan dan megnurangkan hingar dalam persekitaran malap, membolehkan pengguna merakam video yang lebih terang dan jelas pada waktu malam. 


Kamera hadapan V25 Pro mempunyai mod video Potret Asli, yang meningkatkan tekstur dan kejelasan kulit secara menyeluruh. Tambahan pula, ciri Penstabilan Imej Hibrid (OIS+EIS) menjadikan rakaman video lebih jelas dan stabil.


vivo V25 Pro juga dilengkapi dengan ciri Filem Vlog baharu yang meningkatkan pengalaman penggambaran dengan templat video dan tutorial untuk membimbing pengguna tentang cara merakam dalam suasana yang berbeza, seperti malam, makanan, bandar dan banyak lagi.Ciri Potret Pelbagai Gaya juga membolehkan pengguna melancarkan kreativiti mereka dengan kesan Gerakan Kabur, gaya baharu yang secara inovatif memisahkan orang daripada latar belakang untuk pengalaman penciptaan potret yang lebih baik.


vivo V25 Pro mempunyai badan langsing 8.62mm dan menampilkan Skrin Melengkung 3D yang elegan dengan lubang tebuk di tengah di bahagian atas kamera hadapan. 


Badan yang ringan dan ramping menjadikan peranti ini sesuai dan selesa di tangan pengguna. 


Untuk memastikan telefon lebih menonjol, vivo menggabungkan warna terang untuk vivo V25 Pro, dengan dua warna tersedia - Surfing Blue dan Starlight Black.vivo V25 Pro baharu memberikan prestasi hebat dan tinggi kecekapan kuasa untuk menyokong pelbagai kegunaan harian penggunanya. 


Ia dilengkapi dengan CPU okta-teras separa perdana, MediaTek Dimensity 1300, dengan RAM 12GB + 8GB RAM tambahan, yang menjana keupayaan 5G yang luar biasa, menyediakan kapasiti pengimejan AI yang lebih besar untuk menghasilkan video 4K yang menakjubkan dengan mudah dan memastikan pengalaman permainan yang lancar. 


Prestasi dan pengalaman penggunanya juga dipertingkatkan terima kasih kepada Sistem Penyejukan Bionik yang terulung dalam industri. 


vivo V25 Pro juga mempunyai keupayaan FlashCharge 66W dan bateri besar 4830mAh. Ia boleh memberi tenaga kepada sel bateri berkapasiti besar dan berketumpatan tinggi dari 0% kepada 71% dalam masa 30 minit.


TWS Air, Putik Telinga Wayarles Ringan dengan Bunyi Hebat:Selain daripada vivo V25 Pro, vivo juga memperkenalkan vivo TWS Air, reka bentuk fon telinga tanpa wayar yang ringan untuk peminat muzik. TWS Air ialah fon telinga tanpa wayar sebenar paling ringan vivo, dengan setiap fon telinga seberat 3.5 gram sahaja. 


vivo V25 Pro kini boleh didapati pada harga RM2,499, manakala vivo TWS Air boleh didapati pada harga RM179. Pelanggan boleh membeli peranti-peranti ini di semua kedai konsep vivo, pengedar sah, E-Store rasmi vivo Malaysia (vivo V25 Pro) (TWA Air), dan kedai rasmi vivo Malaysia di PG Mall, Go Shop, TikTok, Shopee dan Lazada (vivo V25 Pro) (TWA Air).


Dari 24 September hingga 23 Oktober 2022, pelanggan yang membeli vivo V25 Pro layak menerima hadiah bernilai sehingga RM697, termasuk Fooma TWS Earbuds bernilai RM199, jaminan lanjutan 1 tahun bernilai RM199 dan perlindungan retak skrin 1 tahun bernilai RM299.
#vivoV25Pro #VivoMalaysia #TWSAir #Gadget #vivoV25 #BionicCoolingSystem

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan