Produk

[PRODUK][bsummary]

Gaya Hidup

[GAYA HIDUP][bigposts]

Bisnes

[BISNES][twocolumns]

SESI UJI BAKAT 'FIT FOR ACTION', 29 & 30 JANUARI 2022 DI SRI PENTAS


ADAKAH anda mempunyai badan sado dan minat berlakon?


Jika kedua-dua ini ada pada diri anda apa kata cuba nasib dengan menyertai uji bakat bagi sebuah program realiti terbaharu TV3, ‘Fit For Action’ (FFA)  yang bakal diadakan pada 29 dan 30 Januari 2022 ini.


Iya, ‘FFA’ meneruskan pencarian peserta yang mempunyai kemahiran seni bela diri dan berminat untuk berlakon.


Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menyertai uji bakat FFA atas talian yang sedang berlangsung di platform media sosial sekarang! 


Bukan itu saja, uji bakat terbuka juga akan berlangsung pada 29 dan 30 Januari 2022 di Sri Pentas, Bandar Utama dari 9.00 pagi hingga 5.00 petang. 


FFA bakal memaparkan 6 peserta lelaki dan 6 peserta perempuan untuk menempuhi 32 cabaran fizikal dan 8 cabaran lakonan untuk menentukan seorang pemenang peserta lelaki dan seorang pemenang peserta perempuan. 


Mereka akan berpeluang untuk menyandang watak dalam sebuah drama yang bakal disiarkan di saluran TV Media Prima.


Jika anda rasa anda layak untuk bergelar bintang aksi Malaysia yang sebaris dengan Aaron Aziz, Remy Ishak, Zul Ariffin, Fazura, Shaheizy Sam dan Hairul Azreen, apa lagi? 


Jangan lepaskan peluang mencuba nasib anda dengan menyertai program ini. 


Penyertaan terbuka kepada warganegara Malaysia, lelaki dan perempuan yang berusia dari 18 hingga 35 tahun. 


Untuk sesi uji bakat terbuka yang bakal berlangsung pada 29 dan 30 Januari 2022, pastikan anda membawa gambar berukuran saiz pasport dan juga keputusan ujian saringan Covid-19 ketika hadir ke sesi uji bakat.#FitForAction #AaronAziz #UjiBakat #RemyIshak #ZulAriffin #ShaheizySam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan